Mijn naam is Esther Oomen. Ik ben getrouwd met Ad en wij hebben samen twee zoons, Sander van 13 en Joris van 11 jaar.

Mijn hele leven ben ik gevoelig geweest voor energieën en stemmingen van anderen. Eigenlijk wist ik niet zo goed hoe daar mee om te gaan.

Ook mijn kinderen zijn gevoelig voor energieën. Toen de oudste 7 was, ben ik met onze kinderen bij een medium terecht gekomen. Zij kon tot ze doordringen op het spirituele vlak en heeft hen en mij aanwijzingen gegeven hoe met onze gevoeligheid om te gaan.

Dat zette voor mij de deur open voor de spirituele kant van het leven. Ik ontdekte hoe ik beter op mijn energie kan letten. Hierdoor weet ik hoe ik energie kan behouden en hoe ik het kan gebruiken, voor mezelf en voor anderen. Hoe ik mijn gevoeligheid voor energieën voor me kan laten werken in plaats van me tegen te laten houden.

In de jaren hierna werd ik door de drukte op het werk, drukte in het gezin en alle andere dingen die je in het leven tegen komt, weer meegezogen in het stressvolle bestaan. Ik vulde sommige dingen niet meer in de agenda in, anders werd het zo vol. Waarna ik sommige dingen natuurlijk vergat te doen, niet heel erg handig dus.

Door een auto-ongeluk werd ik in 2014 teruggeworpen op mezelf en op wat ik als persoon nodig heb. Door mijn klachten na mijn ongeluk, moest ik leren om op mezelf te letten, te kijken naar mijn energie en wat ik wel of niet kon doen. Daardoor kwam ik tot de ontdekking dat het ook anders kan en mag.

In mijn zoektocht naar oplossingen kwam ik op het pad van intuïtieve ontwikkeling en zacht werken terecht. En dat heeft mijn leven veranderd! Ik leerde in behapbare stappen hoe ik meer ontspannen kan leven en werken, door beter naar mezelf te kijken en te luisteren. Ik besefte me dat veel mensen baat hebben bij een meer ontspannen en spiritueel leven.

Niet later als je met pensioen bent, maar nu. Juist nu je in de kracht van je leven bent.

Wil jij meer weten? Neem dan een kijkje bij mijn programma’s.