Verbinding

05/06/2020 / Esther Oomen

De hele dag door ben je in verbinding. Soms gewild en soms ongewild. Je bent in verbinding met andere mensen, met spullen, met herinneringen en met verwachtingen.

Op momenten dat je op een fijne manier in verbinding bent, voelt dat heel goed. Je voelt de connectie met elkaar en daar wordt je blij van. Vaak voel je dan de essentie van jezelf. Je bent dan goed in staat om de voor jou juiste keuzes te maken. Om te vertrouwen op jouw inzichten en intuïtie.

Als je op een vervelende manier in verbinding bent met anderen of met spullen, dan kan dit heel veel effect op jezelf hebben. Het is dan heel lastig om een goede verbinding met jezelf te houden. Om de juiste keuzes voor jezelf te blijven maken.

Op momenten dat je de verbinding kwijt bent met jezelf, wordt het lastig om te luisteren naar je eigen inzichten en intuïtie. Je heb dan sneller de neiging om te doen wat anderen van je verwachten, in plaats van wat je zelf belangrijk vindt.

En daar krijg je dan weer last van, het voelt niet goed om altijd te doen wat anderen verwachten en dat tegen jouw inzichten en intuïtie in gaat.

Herken je dit?

Hoe zou het voor je zijn als :

Dat is mogelijk als je je inschrijft voor het 1-op-1 traject Vertrouw op je gevoel.

Dit traject bestaat uit 5 sessies van 1,5 uur in mijn praktijk in Best. Tijdens deze sessies gaan we aan de slag met jouw vertrouwen in je gevoel en het beschermen van je energie.

Wil je meer weten? Kijk hier voor meer informatie.