Programma's en cursussen om te leren ontspannen te leven

 

5 eerste stappen naar een ontspannen leven 4 handige modules voor meer ontspanning in je leven
Van stress naar succes Breng je energie op peil
Programma om te starten met het leren ontspannen te leven. Door de eenvoudige oefeningen krijg je inzicht in hoe je meer ontspannen kunt leven. Het geleerde is direct toepasbaar in je eigen leven. Inclusief persoonlijke begeleiding Programma om te leren hoe je meer ontspannen kunt leven. Je krijgt Reiki-behandelingen, polariteits-massages of wandelsessies om je fysiek in balans te brengen. Daarnaast krijg je oefeningen hoe je je eigen energie op peil kunt brengen.
Meer over 5 eerste stappen naar een ontspannen leven Meer over de 4 handige modules voor meer ontspanning in je leven

 

 

Leer ontspannen te leven en werken
Leer ontspannen te leven en werken
Je leert het ontspannen leven nog beter toe te passen in je leven en werk. Je volgt het complete Zacht Werken programma. Daarnaast krijg je Reiki-behandelingen, polariteitsmassages of wandelsessies om je fysiek in balans te brengen/houden. En je krijgt oefeningen hoe je je eigen energie op peil kunt brengen/houden.
Meer over Leer ontspannen te leven en werken

 

Cursussen
Maak kennis met de universele energie en spiritualiteit 
Je leert onder andere hoe je bij jezelf en mensen in je naaste omgeving stress, gebrek aan energie, vermoeidheid, onzekerheid, hoofd- en rugpijn kunt verminderen. Daarnaast leer je beter naar je gevoel te luisteren en er op te vertrouwen. Het volgen van oefenavonden is mogelijk.
Meer over cursussen

 

Vraag je je af of één van mijn programma’s of cursussen geschikt voor je is?

Neem dan contact met me op voor een gratis aandachtgesprek. Dit gesprek houden we telefonisch en hierin kijken we in een half uur of een van mijn programma’s of cursussen geschikt is voor jou, om je te helpen met het leren ontspannen te leven en om beter naar je gevoel te luisteren en erop te vertrouwen.

Je kunt me bereiken via telefoon of e-mail.

Telefoonnummer : 06-45316925
E-mail : esther@natuurlijkeaandacht.nl