Recensies van klanten waarmee ik gewerkt heb

“Ik heb bij Esther de cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd. Ik ben van de ene in de andere verbazing gevallen, en had nooit verwacht dat ik bijvoorbeeld gewoon een foto kan lezen… Dat ik dit kon was zo gaaf!

Door deze cursus heb ik vooral geleerd dat mijn gevoel echt wel klopt, ik mag er altijd op vertrouwen. Ook ben ik dichterbij mijzelf gekomen, ik kan nu vaker nee zeggen door mijn gevoel te volgen. Zonder schuldgevoel.”

Vrouw – 33 jaar

 

“Ik heb met Zacht Werken® gemerkt hoe makkelijk het is om snel stappen te zetten, die echt bij mij passen en die goed voelen. Voordat ik begon, twijfelde ik of ik het wel zou gaan volgen. Ik vond het namelijk vrij prijzig en je weet nog niet wat het precies is. Maar ik voelde ook dat ik echt iets moest doen om beter voor mezelf te zorgen. Wat ben ik blij dat ik het toch gedaan heb, het heeft me zo veel opgeleverd.”

Claudia – 42 jaar

 

“Nu ik Zacht Werken® kan toepassen in mijn leven en in mijn werk, merk ik eigenlijk pas hoe hard ik geploeterd heb. Nu ik zacht werk, vind ik mijn werk leuker om te doen en houd ik energie over voor mijn gezin en hobbies.”

Vrouw – 43 jaar

 

“Eind vorig jaar heb ik met 2 andere dames de cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd. Toen ik er aan begon dacht ik wat zou ik er van vinden, want ik had er lang over gedacht of ik het wel zou doen of niet. Maar het is een cursus die leert om op je gevoel te vertrouwen. Ik vond het een fijne cursus en heb er veel van geleerd.

Begin dit jaar heb ik een cursus mindfulness gedaan. Omdat er toen geen andere mensen waren die zich hadden opgegeven, heb ik de cursus alleen gevolgd. Van de ene kant is dat jammer, want je kunt veel van anderen leren. Maar ik vond het ook erg fijn dat het nu specifiek op mij gespitst was, en dat we daar dieper op in konden gaan. Ik heb veel handvatten gehad van Esther en geleerd om anders naar bepaalde situaties te kijken. Waar ik nog steeds op terug kan pakken als ik het even moeilijk heb.”

Yvon, 40 jaar

 

“Ik heb de cursus Intuïtieve Ontwikkeling gedaan bij Esther en ik leerde daar volledig op mijn gevoel te vertrouwen. Sindsdien laat ik dat ook toe in mijn leven en beginnen er echt dingen te veranderen in mij. Mijn zelfvertrouwen is daardoor ook groter geworden en ik twijfel niet meer zo aan mezelf en dat heeft me echt laten groeien.

Ik ben Esther dus heel dankbaar want daardoor neem ik stappen op alle vlakken van mijn leven die goed voor mij voelen en vertrouw ik erop dat het gewoon goedkomt met de keuzes die ik maak.”

Corinne, 48 jaar

 

“In januari 2017 kwam ik via een bijzondere kennismaking met Esther voor het eerst in haar praktijk voor een polariteitsmassage. Tijdens deze heerlijke massage voelde ik me heerlijk op mijn gemak en kon ik me eindelijk eens echt ontspannen. Voorafgaand aan de eerste massage had ik een kennismakingsgesprekje met Esther en dat was een fijn gesprek. Ook na de massage nog even een praatje en een glaasje water. Dat alles maakte dat ik de massage als zeer prettig ervaren had en ik naderhand echt het gevoel had dat mijn rugzakje wat lichter was geworden zonder dat ik daar zware gesprekken over hoefde te voeren.

Na een aantal heerlijke massages ging ik echt beter in mijn vel zitten en ik vond de gesprekken tijdens de massage ook erg fijn.

Mijn interesse in de verschillende dingen die Esther in haar praktijk doet was er al, maar door haar enthousiasme groeide die interesse sterk. Zo heb ik ook een keer een tarotlezing laten doen wat op zich erg boeiend is en inmiddels heb ik de cursus intuïtieve ontwikkeling met veel plezier gevolgd. Erg boeiend en verrassend wat we daar allemaal gedaan en geleerd hebben. Esther kan de dingen goed uitleggen. Laat je zelf nadenken en doet je versteld staan van wat er allemaal mogelijk is op dat gebied. Zoals foto’s- en bloemlezen. Echt heel bijzonder.

Mijn interesse op spiritueel vlak was er al maar is door de wijze lessen van Esther gegroeid. Ondertussen heb ik ook de workshop zacht werken gedaan en ook daar heb ik weer veel van opgestoken. Binnenkort hoop ik de workshop Sabotagepatronen en cursus Reiki 1 te gaan doen.

Het leuke van de lessen bij Esther is dat het in een gemoedelijke ongedwongen sfeer plaats vind in haar mooie praktijk.

Uiteraard blijf ik ook nog af en toe genieten van een heerlijke massage, want dat doet me echt goed.

Ik kan tot slot alleen maar zeggen dat ik veel geleerd heb van Esther en nog veel te leren heb. Esther is enthousiast en begripvol. Zij is wat mij betreft een voorbeeld voor veel mensen. Zij laat zien dat wanneer je iets echt graag wilt je er voor moet gaan en dan lukt het……

Heel veel succes bij alles wat je nog gaat doen Esther. Van mij ben je voorlopig nog niet af.

Groetjes Dianne”

Dianne, 45 jaar

 

“Hoi Esther,

Dit is hoe ik de eerste dagen van de ‘Leer ontspannen leven en werken-uitdaging’ heb beleefd.

Vanavond 45 minuten heerlijk gewandeld, lekker effe mijn hoofd leeglopen. Vanmiddag zen-muziek opgezet. Boven 2 uurtjes gepoetst en opgeruimd, heerlijk de muziek aan, dat was rustgevend en ook rust in je hoofd. Ik kom normaal nooit toe aan kastjes uitzoeken en opruimen en nu wel. Ik word er helemaal blij van.

Geen social media aan je hoofd zorgt ervoor dat je lekker kunt door werken. s’ Avonds geen telefoon meer na een bepaalde tijd, gewoon weg leggen, heerlijk. En computer natuurlijk ook. Lekker boek lezen en zen-cd aan.”

Sanne, 42 jaar

 

Vraag je je af of één van mijn programma’s of cursussen geschikt voor je is?

Neem dan contact met me op voor een gratis aandachtgesprek. Dit gesprek houden we telefonisch en hierin kijken we in een half uur of een van mijn programma’s of cursussen geschikt is voor jou, om je te helpen met het leren ontspannen te leven en om beter naar je gevoel te luisteren en erop te vertrouwen.

Je kunt me bereiken via telefoon of e-mail.

Telefoonnummer : 06-45316925
E-mail : esther@natuurlijkeaandacht.nl