Omgaan met stress en drukte dankzij ontspanning en intuïtieve ontwikkeling

Ik leer hard-werkende vrouwen te luisteren naar hun gevoel en erop te vertrouwen, waardoor ze meer van hun eigen talenten uit kunnen gaan.

Direct beginnen?

Download de 6 intuïtieoefeningen en ga direct aan de slag!

  • Houd makkelijker je energie vast
  • Leer te vertrouwen op je intuïtie
  • Bescherm je tegen negatieve energie van anderen


Over mij

Mijn naam is Esther Oomen. Mijn hele leven ben ik gevoelig geweest voor energieën en stemmingen van anderen. Eigenlijk wist ik niet zo goed hoe daar mee om te gaan.

Door mijn klachten na een ongeluk, moest ik leren om op mezelf te letten, te kijken naar mijn energie en wat ik wel of niet kon doen. Daardoor kwam ik tot de ontdekking dat het ook anders kan en mag. In mijn zoektocht naar oplossingen kwam ik op het pad van intuïtieve ontwikkeling en Ontspannen Werkt terecht. En dat heeft mijn leven veranderd!

Wat anderen zeggen…

“Vooral geleerd dat mijn gevoel echt wel klopt”
Ik heb de cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd en ben van de ene in de andere verbazing gevallen. Door deze cursus heb ik vooral geleerd dat mijn gevoel echt wel klopt, ik mag er altijd op vertrouwen. Ook ben ik dichterbij mijzelf gekomen, ik kan nu vaker nee zeggen door mijn gevoel te volgen. Zonder schuldgevoel.
Kelly, ZZP'er (33 jaar)
“Versteld staan van wat er allemaal mogelijk is”
Erg boeiend en verrassend wat we daar allemaal gedaan en geleerd hebben. Laat je zelf nadenken en doet je versteld staan van wat er allemaal mogelijk is op dat gebied. Esther laat zien dat wanneer je iets echt graag wilt je er voor moet gaan en dan lukt het.
Dianne, Verzorgster (48 jaar)
“Mijn zelfvertrouwen is groter geworden”
Ik heb de cursus Intuïtieve Ontwikkeling gedaan bij Esther en ik leerde daar volledig op mijn gevoel te vertrouwen. Sindsdien laat ik dat ook toe in mijn leven en beginnen er echt dingen te veranderen in mij. Mijn zelfvertrouwen is daardoor ook groter geworden en ik twijfel niet meer zo aan mezelf en dat heeft me echt laten groeien. Ik ben Esther dus heel dankbaar.
Corinne, Hondentrimster (48 jaar)

Recente blogs

Grenzen stellen is best lastig

Grenzen stellen bij wat voor mij fijn en goed voelt, en me niet mee te laten slepen door wat de rest van de wereld vindt of doet.

Lees verder

Schaarste of overvloed

Soms heb je van die dagen, dan zit alles tegen. Het begint al als je ’s ochtends opstaat. Herken je dit?

Lees verder