Gratis downloaden

5 oefeningen waar mee je makkelijker verbinding met jezelf houdt.

Direct beginnen?

Download de 5 oefeningen en ga direct aan de slag!

  • Houd makkelijker je eigen energie vast
  • Leer te vertrouwen op je intuïtie
  • Bescherm je tegen negatieve energie van anderen
  • Kom weer in verbinding met jezelf


Wat anderen zeggen…

“Hier kan ik wel wat mee”
Ik ken Esther al wat langer van haar cursus intuïtieve ontwikkeling en zag op Facebook dat ze ook tarotkaarten legt. Hoewel ik geen specifieke vraag had, wilde ik toch uit nieuwsgierigheid een afspraak hiervoor maken. Op een hele ontspannen en gezellige manier heeft ze de kaarten gelezen en kon ze hele rake dingen vertellen. Ook over de nabije toekomst heeft ze goede raad kunnen geven, waar ik echt wel wat mee kan. Ik heb er een fijn gevoel aan over gehouden en kan het zeker een ander aanraden.  
Marij, ZZP'er
“Vooral geleerd dat mijn gevoel echt wel klopt”
Ik heb de cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd en ben van de ene in de andere verbazing gevallen. Door deze cursus heb ik vooral geleerd dat mijn gevoel echt wel klopt, ik mag er altijd op vertrouwen. Ook ben ik dichterbij mijzelf gekomen, ik kan nu vaker nee zeggen door mijn gevoel te volgen. Zonder schuldgevoel.
Kelly, ZZP'er (33 jaar)
“Versteld staan van wat er allemaal mogelijk is”
Erg boeiend en verrassend wat we daar allemaal gedaan en geleerd hebben. Laat je zelf nadenken en doet je versteld staan van wat er allemaal mogelijk is op dat gebied. Esther laat zien dat wanneer je iets echt graag wilt je er voor moet gaan en dan lukt het.
Dianne, Verzorgster (48 jaar)